Even geduld

Exacto icon Exacto logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout Kleding Accessoires Schoenen Cadeaubon Slaapkledij

Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens:

Krioss BVBA

BE0833.029.070

Maatschappelijke zetel: Belhuttebaan 24, 8680 Koekelare


Artikel 1: algemene voorwaarden

EXACTO biedt haar klanten de mogelijkheid om naast de fysieke winkel ook producten via de webwinkel aan te kopen.

Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel stemt de klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

EXACTO behoudt zich het recht voor om klanten te weigeren zonder opgave van reden.

 

Artikel 2: aanbod

EXACTO beschikt over één voorraad voor zowel de fysieke winkel als de webwinkel.

Klanten in de fysieke winkel hebben voorrang op deze voorraad. Behoudens fouten is het in zeldzame gevallen mogelijk dat niet-leverbare artikels toch worden aangeboden in de webwinkel.

In dit geval wordt de klant altijd persoonlijk en zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. De betaling wordt desgevallend zo snel mogelijk en uiterlijk binnen de 14 dagen en zonder kosten terugbetaald.

We vragen hiervoor uw begrip.

EXACTO heeft het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of wanneer een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd.

 

Artikel 3: prijs

Alle prijzen in onze webwinkel staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW.

Voor Belgie:

Bestellingen vanaf €95 worden gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend.

Bij bestellingen onder €95 wordt er een verzendkost van 7,00 EUR aangerekend. (Voor Nederland €10 verzendkosten)


Artikel 4: betalingen

Alle online betalingen worden verwerkt via MultiSafePay.

De bestelling kan betaald worden met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard

Nadat het systeem voornoemde betaling heeft aanvaard, bevestigt de verkoper de bestelling via e-mail.


Artikel 5: cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn geldig zowel in de fysieke winkel als op de webshop.

Cadeaubonnen kunnen niet omgeruild worden in geld.

Bij aankopen via de webshop kunnen EXACTO-cadeaubonnen enkel gebruikt worden wanneer het aankoopbedrag groter is of gelijk is aan de waarde van de cadeaubon.

In de fysieke winkel krijgt de klant een nieuwe cadeaubon voor het resterende bedrag wanneer de aankoopwaarde lager is dan de waarde van de cadeaubon..

In geval van retour van een artikel dat in de webshop aangekocht is met een cadeaubon zal het bedrag dat vereffend werd met de cadeaubon terugbetaald worden in de vorm van een nieuwe waardebon.


Artikel 6: levering van goederen

De leveringstermijn gaat pas in na ontvangst van betaling. Er wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke leveringstermijn. De leveringstermijn bedraagt minimaal 1 werkdag en maximaal 30 dagen na ontvangst van de betaling voor levering in België en Nederland, en minimaal 2 werkdagen en maximaal 30 dagen in andere landen.

De verkoper is niet aansprakelijk voor vertraging of uitblijven van de levering door toedoen van de vervoerder.

Elke zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming van een artikel bij de levering, moet onverwijld binnen de 7 dagen na ontvangst door de klant worden gemeld aan EXACTO via e-mail naar: info@exacto-hisstyle.be 

 

Artikel 7: retourneren – herroepingsrecht

De klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen terug te sturen. Bij het terugsturen dient er een retourformulier bijgevoegd te worden.

Het retourformulier kan u terugvinden onderaan de webshop.

De goederen kunnen op vertoon van het kasticket gratis worden teruggebracht in de fysieke winkels van EXACTO. De bestelling kan ook per post worden teruggestuurd.

De kosten voor retour zijn voor rekening van de klant.

Uitzondering: het herroepingsrecht kan niet worden ingeroepen voor ondergoed om hygiënische- gezondheidsredenen.

De bestelling dient samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres: EXACTO Hisstyle, Belhuttebaan 24B, 8680 Koekelare

EXACTO zal het bedrag van de geretourneerde artikels zo spoedig mogelijk, doch ten laatste binnen 30 dagen na de terugzending betalen.

Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webwinkel.

Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen.

EXACTO kan niet aansprakelijk gesteld worden wanneer een retour niet aan ons bezorgd wordt.

Ook gebruikte goederen kunnen niet geretourneerd worden.

Alle originele labels en prijskaartjes moeten nog aan de kleding hangen zoals bij levering.

Indien de labels en/of prijskaartjes verwijderd werden of als er gebruikssporen of vlekken worden aangetroffen op de goederen dan zal de retour niet aanvaard worden.

In geval van retour van een artikel dat in de webshop aangekocht is met een cadeaubon zal het bedrag dat vereffend werd met de cadeaubon terugbetaald worden in de vorm van een nieuwe waardebon.

Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen.


Artikel 8: garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op alle geleverde goederen en geldt vanaf de datum van levering. Bij vaststelling van een zichtbaar gebrek moet de klant EXCATO binnen de 7 dagen na ontvangst inlichten.

Elk onzichtbaar gebrek dient binnen een termijn van 2 maanden na vaststelling door de klant te worden gemeld, hierna vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

De wettelijke of commerciële garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan als gevolg van het niet naleven van de gebruiks- en wasinstructies, slecht onderhoud, ongelukken, valpartijen of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.


Artikel 9: klantendienst

Onze klantendienst is bereikbaar via mail op info@exacto-hisstyle.be, op het telefoonnummer tel:+32 51/48 74 00 of per brief op volgend adres: Belhuttebaan 24b, 8680 Koekelare.


Artikel 10: wijziging voorwaarden

EXACTO behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te veranderen.


Artikel 11: aansprakelijkheid voor gebruik website

De website van de verkoper is bestemd om algemene informatie ter beschikking te stellen van de klant over de producten en activiteiten van de verkoper. De verkoper heeft m.b.t. de toegang, het bestelproces, de levering of de andere diensten slechts een inspanningsverbintenis.

De verkoper heeft het recht om op ieder ogenblik de site geheel of gedeeltelijk op te schorten of stop te zetten wegens onderhoud, updating of enige andere reden, zelfs zonder voorafgaande waarschuwing.

De verkoper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige hinder of schade door het gebruik van internet, door enige panne van het systeem, het binnendringen van outsiders of van een virus, noch voor eventueel door derden hierop geplaatste of verwerkte informatie of door om het even welk feit dat als overmacht kan worden aanzien.


Artikel 12: bescherming van de privacy

De verkoper behoudt zich het recht voor om uitsluitend voor intern gebruik gegevens van de klant te verzamelen, dit zowel rechtstreeks via verzameling van de gegevens die door de klant worden opgegeven bij inschrijving en/of bestelling als onrechtstreeks door bvb. het gebruik van cookies, inschrijving nieuwsbrief, reserveringsaanvraag of bestelling.

De klant heeft overeenkomstig met de Wet van 8 december 1992 ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer ten allen tijde het recht om deze gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen indien hij/zij niet langer informatie wenst te ontvangen omtrent de activiteiten van de verkoper. Hiervoor kan de klant contact opnemen met de online klantendienst van de verkoper. De klant kan zelf zijn gegevens wijzigen via zijn accountprofiel.


Artikel 13: intellectuele eigendom

Alle onderdelen van de site van de verkoper, inclusief de daarvoor gebruikte technologie, zijn exclusieve eigendom van de verkoper en auteursrechtelijk beschermd. Gebruikers die over een eigen website beschikken en die, zelfs voor louter persoonlijk gebruik, een automatische link willen instellen tussen de eigen site en de startpagina van de verkoper, moeten hiervoor uitdrukkelijk toestemming vragen aan de verkoper.


Artikel14: bevoegdheid en toepasselijk recht

Deze overeenkomst is onderworpen aan de bepalingen van het Belgische recht. Ingeval van betwisting zijn enkel de zetels van het arrondissement Oostende en desgevallend het Hof van Beroep te Antwerpen bevoegd. In geval van een geschil kan de klant terecht bij de geschillencommissie via het ODR-platform.


Belhuttebaan 24bB-8680 Koekelare info@exacto-hisstyle.beExacto+32 51 48 74 00BE 0833.029.070www.exacto-hisstyle.be Retourformulier